Feelings for wood

Firma

Historie:

Wico Timber ApS er et trægrossist firma grundlagt i 2008. Firmaets grundlægger Viggo Borgen-Schmidt har mere end 25 års erfaring i international handel med både hårdttræ og nåletræ. Herunder udstationering for både trækoncernen DLH og møbelkæden IKEA i Rusland fra 1997 til 2003.

Firmaet servicerer både privatkunder og professionelle, dog sælges visse træprodukter ikke til private.

Forretningsområder:

Erhverv:

Hårdttræ : firmaet leverer blokvare, opskårne møbelemner og halvfabrikata i forskellige forarbejdningsgrader til primært industrikunder og andre trægrossister.

Entreprenørmateriel : firmaet leverer træprodukter til entreprenører indenfor bygge- og anlægssektoren: træ-kiler, afsætningspinde, malede afspærringslægter, landmålerstokke mv.

Privatkunder & erhverv:

Beklædningsbrædder: firmaet leverer beklædningsbrædder i top kvalitet af Dansk Thuja og Finsk Gran (malet eller brændt), samt i termo-Ask og termo-Asp til privat- og erhvervskunder.

Terrassebrædder: vi tilbyder trendy terrassebrædder i nye former som brændt træ "shou sugi ban" og varmebehandlet træ (termotræ) samt de gænge træsorter som Lærk, Douglas og Robinietræ.

Tagspån: firmaet tilbyder naturkløvede og kileskårede tagspån til både privat- og erhvervskunder.

Mission: firmaets målsætning er at udbrede kendskabet til træ til glæde for andre mennesker. Vi bestræber os på altid at levere den bedste kvalitet indenfor alle træprodukter til de mest konkurrencedygtige priser. Vi rådgiver med største glæde vores kunder om træ og dets mange fordele.

Værdier & Miljø:

Virksomheden er produktorienteret mod anvendelse af bæredygtige miljørigtige produkter samt aktivt engageret for en global nedbringelse af CO2 udslippet. Træ er på mange måder et genialt materiale fordi: træ kan bruges og genbruges , træ er et formeligt kreativt materiale , træ er et bæredygtigt råstof og CO2 neutralt. I det omfang at det er muligt forsøger virksomheden at imødekomme kundernes krav om FSC eller PEFC certificeret træ. 

Top