Feelings for wood

Firma

Historie:

Wico Timber ApS er et trægrossist firma grundlagt i 2008. Firmaets stifter Viggo Borgen-Schmidt har mere end 25 års erfaring i international handel med både hårdttræ og nåletræ. Herunder udstationering for både trækoncernen DLH og møbelkæden IKEA i Rusland fra 1997 til 2003.

Vi sælger de fleste trævarer i sortimentet til både privatkunder og professionelle. Visse produkter er dog kun forbeholdt erhvervskunder. 

 

Lagervare:

Vi har et lille eksklusivt lager i Hinnerup og Viby Sjælland af høvlede lister og terrassebrædder i Termo Ask, Termo Gran og Eg. Find vores lagervare med priser under knappen "Lager".

Alle øvrige produkter er bestillingsvare, som kan skaffes indenfor 1-10 uger.

 

Produkter:

Til privatkunder & erhverv:

Beklædningsbrædder: vi tilbyder beklædningsbrædder i Dansk Thuja, flammebrændt træ (shou sugi ban) og termotræ (termo-Ask og termo-Gran) til både privat- og erhvervskunder.

Terrassebrædder: vi tilbyder terrassebrædder i flammebrændt træ (shou sugi ban) og termotræ (termo-Ask og termo-Gran) til både privat- og erhvervskunder..

Tagspån (tækkespån): til tag og facade tilbyder vi naturkløvede spån i Lærk og kileskårede spån i Eg, Robinie, Cypres og Asp til både privat- og erhvervskunder.

Bolværk til kystsikring: til stormflodsramte privatkunder i kystnære områder tilbyder vi solide hårdføre bolværk med spunsvægge og stolper af Azobe træ.

Til erhverv:

Tømmer: vi tilbyder erhvervskunder nysavet tømmer i Eg, Lærk, Douglas, Robinie og Kastanje.

Møbeltræ: vi tilbyder erhvervskunder ovntørrede blokvare og kantskårede møbelemner i forskellige sorteringer og forarbejdningsgrad alt efter kundens specifikke ønsker.

Entreprenørmateriel: vi tilbyder entreprenører indenfor bygge- og anlægssektoren træ-kiler og markeringspæle (afsætningspinde).

 

Værdier & Miljø:

Vi er i Wico Timber meget bevidste om vores medansvar for at bidrage til et bedre klima og har stor fokus på at handle med de mest bæredygtige produkter, som udleder mindst mulig CO2 gennem værdikæden inklusiv transportvejen fra skov til fabrik og fra fabrik til kunde. Vi handler primært med træ fra Danmark og Europa. 

Top