Feelings for wood

Dansk Thuja beklædning

Thuja – perfekt til udendørs beklædning

Dansk Thuja er en Cedertræ (Schweizisk ceder). Dette er en fantastisk træsort at anvende udendørs pga. sine oxiner (æteriske olier), som gør træet resistent overfor råd og samtidigt gør at træet ikke revner og ikke vrider sig.

Vi tilbyder lufttørret Thuja fra de danske skove, hvorfra træets egenskaber er meget lig den canadiske cedertræ grundet de meget ensartede klimaforhold på begge kontinenter. Dansk Thuja fås kun med sunde knaster og farven er lidt mere lys rød end den Canadiske ceder. Man kan vælge at behandle træet med en speciel lasur olie med rødbrune pigmenter som fremhæver træets naturlige rødbrune farve eller man kan lade den stå ubehandlet. Cedertræ er blandt de 2-3 træsorter i verden som får den flotteste grå farve med tiden. Den bliver hurtigt sølvgrå med et snert af blank skin over sig. Vi kan også tilbyde Dansk Cypres i perioder hvor Thuja ikke kan skaffes. Den Danske Cypress har de samme fine langtidsholdbare egenskaber som Thuja men den er mange flere stor knaster og giver derfor et mere vildt udtryk end Thuja.

Flere typer beklædninger

Wico Timber fører de mest gængse typer beklædninger i cedertræ:

  • Klinkbeklædning med fals
  • TGV og TGU beklædning
  • Rombe lameller
  • Firkanthøvlede facadelister
  • Hegnsbrædder

Derudover har vi diverse andre profiler, som du finder i vores profilprogram under denne vare. Fælles for alle vores beklædninger i cedertræ er en høj trækvalitet og en god forarbejdningskvalitet. Vi har nøje udvalgt vores produkter og går ikke på kompromis med kvaliteten. Så hvis du vælger vores beklædning, kan vi garantere en meget lang holdbarhed, der betyder, at dine facader ikke skal udskiftes i de næste mange generationer. Cedertræ er en god investering i fremtiden.

Lad os sammen finde den rette løsning for dig

Med udgangspunkt i København hjælper vi kunder på hele Sjælland. Vi kan både sørge for levering og opsætning, såfremt du ønsker en ægte fagmands hjælp. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 24 65 40 95.

Top