Feelings for wood

Beklædningsbrædder

Vi leverer flere slags beklædningsbrædder, der alle er meget varige og fås i en høj trækvalitet med få små sunde knaster og tætte årringe. Beklædningerne fås i 3 forskellige træsorter: Sibirisk cedertræ, malet eller umalet langsomt voksende gran, termo-ask.

  1. Cedertræ er en af verdens mest holdbare træsorter til udendørs brug. Kernetræet er lukket overfor vandtransport, fordi det høje indhold af toxiner (æteriske olier) lukker cellelagene. Disse toxiner, der kendetegner cedertræets sødlige duft, giver en naturlig modstandsdygtighed mod svamp, fugtoptagelse og insektangreb. Samtidigt er cedertræ den mest formstabile af samtlige nåletræssorter i verden. Den hverken revner eller slår sig.

  2. Gran – malede beklædningsbrædder. Denne gran stammer fra Sibirien og Nordrusland og er meget tætvokset. Det kolde fastlandsklima udpiner træerne, så de vokser langsomt og dermed giver træet en meget bedre bonitet og større hårdhed end fx dansk eller sydsvensk gran, som slet ikke kan sammenlignes. Vi tilbyder malede beklædningsbrædder i alle RAL farver. Træet leveres også umalet.

  3. Termo-ask er brændt træ, som derved ikke indeholder vand længere og derfor er fuldstændigt dødt træ. Træet bliver stenroligt og kan ikke nedbrydes af råd eller svamp længere. Denne behandling giver asketræ nogle helt unikke nye egenskaber til anvendelse udenfor. Med en OSMO oliebehandling ser træet fantastisk ud. Længderne er typisk fra 1.00 - 3.00 meter, nogle gange kan længder over 3.00 meter

 

Levering og rådgivning af beklædningsbrædder

Beklædningsbrædder er en bestillingsvare med typisk 2-4 ugers leveringstid for malede brædder. Dog kan leveringstiden for cedertræ variere mere. Vi bestræber os altid på at kunne levere hurtigst muligt. Det betyder, at hvis træet er på lager i Danmark, kan vi levere inden for blot 1 uge. Hvis du ringer til os på telefon 24 65 40 95, kan vi hurtigt oplyse dig om en nøjagtig leveringstid. Vi vejleder og hjælper dig gerne i forhold til dit byggeprojekt. Det gælder også opsætning, vedligeholdelse samt valg af den rigtige træsort, dimension, profil mv. Vi har kontor i København, men kan levere til hele Sjælland.

Top