Feelings for wood

Malede beklædningsbrædder

Malede beklædningsbrædder – klassisk stil i top kvalitet

Vores malede beklædningsbrædder produceres i gran, som vokser på de nordligste breddegrader i Finland, Norge og Rusland. Her vokser træet meget langsomt, hvilket giver det dens selvimprægnerende egenskaber, der gør den modstandsdygtig overfor svamp og råd. Vi maler med grunder og derpå en top coat fra de anerkendte producenter af maling som Tikurrilla, Teknos, Beckers og Isopaint. I disse malinger er der UV filter og anti-skimmelmiddel tilsat, hvilket betyder, at malingen ikke nedbrydes af solen og bevarer sin glans længe. For dig betyder godt træ og en kvalitetsmaling påført på træet, at du vil opleve en ukompliceret montering, mindre vedligeholdelse og længere levetid.

Du finder hele vores profil program under denne vare. Fælles for alle vores malede beklædningsbrædder er en særlig høj trækvalitet og en god forarbejdningskvalitet. Så hvis du vælger vores beklædning, kan vi garantere en meget lang holdbarhed, der betyder, at dine facader holder længst muligt, inden de skal males igen.

Rådgivning fra en fagmand

Hos Wico Timber tilbyder vi hjælp og rådgivning til alle vores kunder på Sjælland. Har du spørgsmål til vores varer, er du velkommen til at kontakte os på vores kontor I København på telefon 24 65 40 95. Hvis du ønsker vejledning ift. dit projekt, står vores erfarne medarbejdere klar til at give dig de bedste råd, således du kommer på rette vej.

Top