Feelings for wood

Trækiler

Vores trækiler er primært af asketræ, men andre træsorter som avnbøg kan også tilbydes. Avnbøg er noget billigere end asketræ, og det er den hårdeste træsort, som vokser i Europa. Avnbøg er også hårdere end både robinietræ og eg, hvilket vil sige, at avnbøg er en ualmindelig god træsort til at lave trækiler af, når hårdheden betyder noget for vores kunder.

 

Leveres i 1/50 mm tykkelse og bredder ml. 50-200 mm. Vi tilbyder som udgangspunkt længder ml. 100-350 mm. Andre tykkelser kan dog også leveres, f.eks. 1/25 mm, mens længden også kan være kortere end før angivet. Ring dog, hvis du er interesseret i yderlige information om disse mål.

 

Levering:

Leveringstiden er typisk mellem 4-8 uger, og minimumkvantum er 2 paller (960 stk. pr. palle). Eksempelvis er der 960 stk. pr. palle for målet 1/50 x 100 x 300 mm.

 

Trækilerne leveres enten tætpakket industrielt på en EUR-palle eller løst i nylon net á f.eks. 200 stk. Trækilerne er savskårede, og derfor er der en tolerance på +/- 1 millimeter. I asketræ er vores store trækiler altid nedtørrede til 12-14%.

 

Vi kan også levere store trækiler i andre træsorter som elletræ eller lind. De er både blødere og billigere end ask og avnbøg, og de anvendes ikke til formål, hvor hårdheden har en afgørende betydning.


Kontakt os 


Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 24 65 40 95 eller mail: vbs@wico-timber.dk hvis du har spørgsmål.

Top