Feelings for wood

Terrassebræddder i Sibirisk lærk

Sibirisk lærk (Larix Sibirica): 28x120 mm og 28x142 mm. Længde: 4.00 meter.  

Bundet i plastik folie, hvilket både gør håndtering på lageret og håndterings på arbejdspladsen nem. Desuden bliver træet helt fri for skidt og snavs på sin 8000 km lange transportvej til Danmark.
Vores trækvalitet er en U/S-IV kvalitet,  som er fri for udfaldsknaster eller store grimme "bær" med stjerner i. Vi leverer alle brædder rette og meget få brædder er med svindrevner, hvilket ingen producent helt kan undgå med lærk, som qua sin venstredrejede vækst indeholder spændinger.


Kamchatka lærk (Larix Dahurica): 28x142 mm. Længde: 4.00 meter.  

Denne træsort vokser i Øst-sibirien i et lang kystbælte fra Amurfloden ud for Sakhalin halvøen og helt op til Kamchatka. Træsorten har visse fordele fremfor Larix Sibirica. Den er kønnere med sin olivengule farve og sine rødlige changeringer, den vejer omkring 800 kg/m3 og er meget velegnet til havnemiljøer eller terrasser med belastet trafik. Kamchatka lærk har mindre og pænere knaster end Sibirisk lærk, hvilket sammen med sin farve gør den mere nobel at se på.  
 
Sibirisk lærk er lagervare fra april-september. Kamchatka lærk er bestillingsvare, hvor der må forventes en længere leveringstid.

Top