Feelings for wood

Havehegn

Dit næste havehegn?

Vores målsætning i Wico Timber er altid at yde en professionel rådgivning til vores kunder og en garanti for at levere produkter af høj kvalitet med en lang levetid.
Vores havehegn har alle en lang levetid  - dels på grund af de træsorter hegnene produceres i,  Robinie,  Asp og Sibirisk Ceder,  og dels på grund af den træbeskyttelse vi leverer hegnene med. 

Vi tilbyder 3 typer havehegn: 

1. et lamelhegn i olieret Robinietræ eller malet Asp (sort farve er standard).

2. et plankeværk af 33 mm tyk Sibirisk Ceder. 

3. et T-hegn af 33 mm tyk Sibirisk Ceder.

Hvad enten du vælger et malet eller et olieret hegn, så indeholder alle behandlinger et UV filter, der beskytter hegnet mod en hurtig afblegning fra sollyset. Derfor er vores hegn en god investering i fremtiden, når du skal vælge dit næste hegn. 

 

Høsterkøb - 180x180 cm lamelhegn

Selve lamel-modulet måler 180x180 cm og leveres færdigsamlet. Modulet monteres nemt og hurtigt direkte til stolperne med 4 vinkelbeslag. Lamellerne måler 22x50 mm og er af rombe-typen (rombus profil) med 2 parallelle 15 GR skråsnit.

  • Robinietræ:  lamelhegnet leveres med 12x12 cm Robinie stolper på 280 cm.
  • Malet Asp: lamelhegnet leveres med sorte 12x12 cm Trykimpr..Fyr stolper på 280 cm

Lagerbeholdningen er typisk ikke større en 10-15 hegn for hver model,  så der må forventes en leveringstid på 3-4 uger ved bestilling af flere hegn.


Varianter

  • Høsterkøb - Natur: Leveres med oliebehandling.
  • Høsterkøb - Malet:  Fås i 2 farver,  Sort eller Svensk-rød.  Svensk-rød farve er bestillingsvare. Sort farve haves som regel på lager.
  • Lukket model: Et diskret lamelhegn, hvor man ikke kan se ind eller ud af hegnet. 33 lameller per fag.
  • Åben model: Et mere åbent lamelhegn, hvor man både kan se lidt ind og ud af hegnet. 28 lameller per fag.

 

TIKØB - 180x200 cm Plankeværk

Et fer & not bræddehegn i 33 mm tyk Sibirisk cedertræ med skyggeprofil virkning (2 paralelle skrå snit).

  • Med 9x9 cm stolper af Sibirisk ceder. Længde:  280 cm.  Vigtigt:  stolperne skal altid tjæres på den del,  som sættes i jorden.

Lagerbeholdningen er typisk ikke større en 10-15 hegn for hver model,  så der må forventes en leveringstid på max. 2 uger ved bestilling af flere hegn.

 

ESRUM - 180x200 cm T-Hegn

Et klassisk T-hegn i 33 mm tyk Sibirisk Cedertræ.  Hegnet samles med brug af SIKABOND 545 mørk trælim til hver anden samling og skruer til hver anden samling. Overskydende lim fjernes straks med sæbevand.

  • Med12x12 cm stolper af Sibirisk ceder. Længde:  280 cm.  Vigtigt:  stolperne skal altid tjæres på den del,  som sættes i jorden. 

Lagerbeholdningen er typisk ikke større en 10-15 hegn for hver model,  så der må forventes en leveringstid på max. 2 uger ved bestilling af flere hegn.

For mere information om priser og leveringstider på alle hegn henvises til vor brochure og prisliste i følgende 2 links:

Brochure

Prisliste

 

Ring og hør nærmere

Såfremt du ønsker at høre mere om vores have hegn,  så er du altid velkommen til at kontakte vores kontor i København på telefon 24 65 40 95.  Vi rådgiver gerne med udgangspunkt i dine ønsker og behov.  På denne måde er vi sikre på,  at du opnår det resultat,  som du bliver mest glad for.

Opsætning: 

Vi sætter hegn op på hele Sjælland - ring eller skriv til os for et tilbud. Såfremt du selv ønsker at sætte hegnene op, så er vores rådgivning helt gratis og en forudsætning for produktets fortsatte garanti.

 

Udstilling/lager:

Alle havehegn kan opleves "live" på vores 2 udstillinger:

  1. WICO TIMBER.  Kongevejen 60, 3480 Fredensborg (indkørsel: Højvangen 3)
  2. HUSET.  Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart (Stand nr. 160).

Lager:  lager i Fredensborg, hvorfra afhentning eller udbringning kan ske efter forudgående aftale.

Top