Feelings for wood

Design hegn

"FancyFences" – et spændende valg

Hegnsserien "FancyFences" er træhegn designet af Wico Timber. Disse hegn er skabt ud fra en tanke om at tilbyde vores kunder mere værdi end blot at få et hegn med den ene funktion af fungere som en afgrænsning. Hvorfor skal alle hegn i Danmark være så ens og kedelige at se på, når de faktisk er ansigtet udadtil i ens hjem?

På nuværende tidspunkt kan vi præsentere vores kunder for 4 nye typer design hegn, som alle er forarbejdet på en CNC fræser. Hvert hegn består af 24 malede granrafter af en god trækvalitet, som man samler 1 og 1 med ikke synlige skruer. Rafterne fås malet i 2 standardfarver for hvert type hegn. Bundplanker og stolper fås enten i kastanje, robinie, sortmalet eg, eller sortmalet trykimprægneret fyrretræ.

Vi har et begrænset lager af hver model, så ofte vil bestillinger over 40-50 meter hegn være bestillingsvare med en leveringstid på ml. 3-4 uger. Men ring og spørg.

 

SEVEN SEAS

Dette hegn er avanceret udført med mange finesser i udskæringerne. Hegnets motiv er op til den enkelte selv at bedømme – vores ide med motivet var at skabe et hav med bølger. Hegnet består af 5x7 cm granrafter,  som 1 til 1 skal monteres med 3 stk. Ø5x120 mm klima skruer. Bemærk at rafterne leveres for-olieret men skal efterbehandles med en olie/tjære blanding for, at hegnet får et sværtet rustikt look. Dette look kan ikke opnås ved industriel behandling fra fabrik, men da rafterne allerede er for-olieret er det relativt nemt at efterbehandle hegnet efter opsætningen. Hegnet tilbydes i olieret natur med Kastanje stolper til. 

 

NEW YORK

Dette hegn giver med sit unikke kileformede mønster nogle spændende skyggevirkninger og hegnets udtryk ser forskelligt ud afhængigt af hvilken vinkel, som man betragter det fra. Hegnet tilbydes i 2 farver, sort eller hvid. Begge hegn tilbydes med enten sorte stolper i eg eller sorte stolper i trykimprægneret fyr.

 

LONDON

Dette hegn er lavet af tykkere rafter end de øvrige hegn for at give udfræsningerne den maksimale dybde og dermed en stærk tilskønnet 3-D virkning. For specielt de hvidmalede rafter udgår der nogle meget flotte markante skyggevirkninger fra disse udfræsninger, når solen skinner. Hegnet tilbydes i 2 farver,  sort med sorte stolper i trykimprægneret fyr eller hvid med olierede kastanje stolper til. 

 

HAVANNA

Dette hegn med sine prismeformede rafter er relativt enkelt dimensioneret.  Det enkle udtryk virker overraskende positivt - de skarpe kanter giver en god 3-D virkning og et anderledes unikt udtryk sammenholdt med de mere gænge runde eller firkantede rafter. Hegnet tilbydes i sort eller lysgrå farve med enten sorte stolper i eg eller med olierede kastanje stolper til.

 

For mere information om priser og leveringstider på alle hegn henvises til vor brochure og prisliste i følgende 2 links:

Brochure

Prisliste

 

Opsætning: Vi sætter hegn op på hele Sjælland - ring eller skriv til os for et tilbud. Såfremt du selv ønsker at sætte hegnene op, så er vores rådgivning helt gratis og en forudsætning for produktets fortsatte garanti.

Udstilling/lager

Alle designhegn kan opleves "live" på vores 2 udstillinger:

  1. WICO TIMBER.  Kongevejen 60, 3480 Fredensborg (indkørsel: Højvangen 3)
  2. HUSET.  Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart (Stand nr. 160).

 

Lager: Lager i Fredensborg, hvorfra afhentning eller udbringning kan ske efter forudgående aftale.

 

Ring og hør nærmere

Såfremt du ønsker at høre mere om vores design hegn, så er du altid velkommen til at kontakte vores kontor i København på telefon 24 65 40 95. Vi rådgiver gerne med udgangspunkt i dine ønsker og behov. På denne måde er vi sikre på, at du opnår det resultat, som du bliver mest glad for.

Design beskyttelse:   alle rettigheder tilhører Wico Timber.  Vores design hegn er mønsterbeskyttet hos EU-IPO (OHIM).  Enhver form for kopiering af vores designs eller videreformidling af fortrolige oplysninger til 3.mand kan blive mødt med en retskrav fra os.

Top