Feelings for wood

Hegn hvor end du bor: København, Sjælland, Fyn, Jylland.

Et flot hegn kan give haven eller indhegningen et fantastisk udtryk.  Her forsøger vi hos Wico Timber at lave skræddersyede løsninger i solid kvalitet og fancy designs, der gør dig tilfreds de næste mange år. Vi arbejder kun med kvalitetsmaterialer, så du er sikker på, at dit hegn fremstår både holdbart, æstetisk flot og funktionelt.

Hegn som holder

Wico Timber er specialiseret indenfor træhegn af høj kvalitet til både privat- og B-T-B kunder.
Hegn skal kunne holde i mange år til alt slags vejr og det fugtige danske klima er hårdt for materialerne. Derfor kan det ikke svare sig at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan tilbyde:

  • Havehegn: vi leverer 3 typer havehegn. Lamel-hegn i olieret Robinietræ eller sortmalet Asp. Lamelhegn kan både tilbydes som åben model og lukket model afhængig af smag.

          Plankeværk og T-hegn i Sibirisk cedertræ, hvortil vi separat sælger en særlig brun olie.
          Havehegn er som regel lagervare eller kan relativt hurtigt leveres.

  • Designhegn: vi leverer 4 forskellige design hegn, som vi selv har tegnet og fået designbeskyttet. De fleste design hegn er "begrænset lagervare", så større mængder over 10-15 hegn er som regel bestillingsvare med en lidt længere leveringstid i udsigt.

 

Vi kan tilbyde flere slags stolper til det samme type hegn.  Stolperne er en væsentlig del af hegnet, da dimensionering og træsort kan være afgørende for hvor længe hegnet kan holde i jorden og modstå vinden, når en orkan kommer rasende ind over os en gang cirka hvert 10. år.
Afhængigt af valget af hegnsmodel tilbydes stolper i kastanje, eg, robinie eller sortmalet trykimprægneret fyr. Der fås forskellige slags stolpehatte til disse stolper.


Udstillinger: 

  1. Wico Timber Kongevejen 60 (indkørsel Højvangen 3), 3480 Fredensborg. 
  2. HUSET Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart.

 

Opsætning: Vi tilbyder også opsætning af hegn, dog kun i Nordsjælland/København i april - oktober.

 

Lad os hjælpe dig
Har du spørgsmål til vores hegn, er du velkommen til at kontakte vores lager i Fredensborg eller kontor i København på telefon 24 65 40 95

Top