Feelings for wood

Klinkbeklædning til dit behov

Hos Wico Timber ApS tilbyder vi dig forskellige beklædningsbrædder i træsorterne: Langsomtvoksende gran, Sibirisk cedertræ og ThermoAsk. Til sommer/fritidshuse anvendes typisk en tyndere profil, hvor brandklassekravene ikke er så strenge. Til helårsboliger anvendes altid en tykkere profil, som overholder brandklasse 2 kravene i bygningsreglementet.

 

Gran:  Kan leveres i alle mulige skønne RAL-farver. Normalt er der 6 standardfarver, men andre farvenuancer kan vi også tilbyde mod et tillæg i prisen.

 

Sibirisk cedertræ:  Er fantastisk til udendørs brug, idet den er selvimprægnerende på grund af træets naturlige oxiner. Oxiner er æteriske olier, som naturligt forekommer i træet og som modvirker, at træet rådner eller vrider sig. Behandlingen er valgfri – man kan lade den stå og patinere grå, hvorved den får en meget smuk sølvglans overflade. Eller man kan vælge at behandle den med forskellige typer af linolie med farvepigmenter, som beskytter mod UV-lyset og giver træet en mørkere glød. Sibirisk cedertræ er lidt lysere end Amerikansk cedertræ, og derfor synes mange kunder, at en olie med lidt mørkere pigmenter er pænt og passende til denne træsort, som normalt forbindes med at være naturligt rødbrun.

 

Montering efter dine ønsker

Man opsætter typisk beklædningsbrædderne med skruer eller rustfri søm, som sidder fordækt, så man ikke ser dem. Der er dog en tradition for, at man monterer cedertræ med synlige kamsøm med små, runde linsehoveder. Monteringen er naturligvis valgfri for dig som kunde – det er smag og behag. Begge løsninger er mulige, og vi rådgiver dig meget gerne om monteringstips og de accessories, som bruges til beklædningen.

Top